ABC-bollen - Atman Buddhi Concentration

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ABC-bollen

Nederlands > Atman Buddhi Concentration

De kracht van het Licht verspreidt zich in de aardse dualiteit.
Oordeelloos en pretentieloos werkt de Atman Buddhi energie door in het menselijke zijn
en helpt de gevorderde ziel zo zichzelf te verheffen boven het lager zelf.
Het bewustzijn groeit immer verder.
De universele kosmische energie beschermt de gevoelige mens
en neutraliseert overmatige negatieve stralingen en energieën.

De ABC-bollen stralen voortdurend pure zuiverheid uit, en voorzien hun omgeving continue van de liefdevolle energie van de Lichtwereld. Zij hebben de neiging mensen op te tillen naar een hogere trilling, waar men zich meer bewust wordt van zijn eigen zijn. De bollen helpen oordeelloos naar een  hoger niveau, en verspreiden rust en vrede.

Healing met bollen
Als healer kun je de bollen gebruiken om een sterker contact te maken met de Lichtwereld. De afstemming wordt helderder, de energie die door je heen stroomt wordt sterker. Je kunt er energie mee sturen, in die zin dat een bol gebruikt kan worden om blokkades te openen, negatieve energieën te verwijderen uit het aura, of juist heel doelbewust op een bepaalde plaats meer lichte energie toe te voegen.
Je kunt ook de cliënt die de healing ontvangt, een bol in de handen geven om zich makkelijker te kunnen openstellen voor de energie die hij/zij mag ontvangen.

Massage met bollen
Bij massage met bollen houdt de cliënt de kleding aan, of je legt een handdoek erover. Bollen glijden niet prettig over de blote huid.
Je gebruikt twee bollen van gelijke grootte, die prettig in de hand liggen (meestal 6 of 8 cm). Maak vervolgens langzame bewegingen waarbij de linker en rechter hand steeds synchroon van binnen naar buiten en andersom bewegen, of draai cirkeltjes.

Meditatie met bollen
Je kunt bollen gebruiken om de meditatieruimte te verhogen in trilling, maar je kunt ook een bol vasthouden. Het geeft een sterkere verbinding met de Lichtwereld, waardoor de meditaties vaak dieper ervaren worden.

In combinatie met edelstenen en mineralen
Edelstenen en mineralen die in contact komen met de energie van de ABC bollen, worden versterkt in hun werking. Tevens kunnen de stenen bij de bollen worden gereinigd en opgeladen, door ze er enkele uren naast te leggen.

Verbeteren van de leefomgeving
De grotere ABC-bollen zijn zeer geschikt om een ruimte te zuiveren en te verhogen in trilling. Dit geeft een prettige, lichte sfeer in huis of op de werkplek. Ook op scholen kunnen de bollen bijdragen aan een aangename sfeer.
ABC-bollen helpen tevens om elektronische straling te neutraliseren, en de negatieve gevolgen van aardstralen en wateraders te verminderen.

Waarschuwing: zet een ABC-bol nooit in de zon.
Door de bolle vorm is er een brandpunt aanwezig en kan er brand ontstaan.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu