ABC-Esthetics - Atman Buddhi Concentration

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ABC-Esthetics

Nederlands > Atman Buddhi Concentration
ABC-Esthetics zijn standaards (plexiglas en aluminium) voor ABC-bollen en piramides, waarmee deze in bepaalde posities geplaatst kunnen worden om de energie nog krachtiger te kunnen ervaren.

Werking van de PowerTower:
de bovenste piramide maakt een sterker contact met de lichtwereld mogelijk, zorgt als het ware als antenne voor kosmische energie. De onderste piramide zorgt voor het afvoeren van negatieve en/of overtollige energieën uit de ruimte. De bol er tussenin zorgt voor het verspreiden van deze sterke verticale energie, zodat deze in een ruime straal overal gevoeld kan worden. Tevens zorgen de piramides weer voor versterking van de energie van de bol.

Het onderstel is speciaal ontworpen om een piramide met de punt naar beneden te kunnen zetten. Zo helpt de piramide om de energie beter te laten doorstromen en overtollige energieën (stress, irritatie, verdriet e.d.) af te aarden. Dit is zeer geschikt om tijdens meditatie of healing onder een stoel of behandeltafel te plaatsen.

Met het hangsysteem kun je zelf onder een piramide gaan zitten of liggen. Dit geeft een zeer sterke verbinding met het Al en het helpt om het kruinchakra te ontwikkelen.

Prijslijst ABC-Esthetics producten:
(zonder bollen en piramides)

ABC-Esthetics onderstel€   49,95
ABC-Esthetics Hangsysteem€   64,95
ABC-Esthetics Powertower (3 etages)€ 149,95
ABC-Esthetics Powertower maxi (5 etages)€ 250,00
ABC-Esthetics middelste etage los€   50,95
ABC-Esthetics bovenste etage los€   54,95
De Powertower is per etage afzonderlijk te bestellen. Door losse etages bij te kopen, kan de normale Powertower (3 etages) ook worden uitgebreid tot een maxi-tower (5 etages) of een mega-tower. U kunt deze zelfs tot ruim 2.00 m opbouwen, mits hij dan aan de bovenzijde verankerd wordt aan muur of plafond.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu