Boeken Kosmosofie - Atman Buddhi Concentration

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boeken Kosmosofie

Nederlands > Boeken en muziek
Wat is kosmosofie?
Kosmosofie de leer van het weten, die het denken en daarmee ook het oordelen overstijgt.
Denken dat je iets weet is niet hetzelfde als waarlijk weten. Denken dat je juist oordeelt, is nog altijd oordelen...
De grondlegger van de kosmosofie is Hansananda, die begin jaren negentig van de vorige eeuw een staat van bewustzijn bereikte die de meeste mensen ver te boven ging. Hij liet zich leiden door het Licht en begon met schrijven, om zijn inzichten te delen met mensen die interesse hebben om diezelfde staat van zijn te bereiken. Zo ontstonden zijn boeken uit de kosmosofiereeks.
Hansananda heeft tevens jaren cursussen gegeven, en vanuit deze groepen zijn diverse mensen zo ver geëvolueerd dat zij  zich eveneens laten leiden door het Licht om deze wijsheden verder te verspreiden. Zo zijn er in Nederland, België en Frankrijk diverse groepen ontstaan waarin gemediteerd en gesproken wordt, vanuit de kosmosofie.
De evolutie gaat voort, bij iedereen.

De boeken van Hansananda bieden een geweldig leerrijke bron van wijsheid en inspiratie om je eigen evolutie te ondersteunen.
Eén van de leerlingen van Hansananda, Asmi Chela, is eveneens begonnen met het toelichten van haar groeiprocessen in boekvorm. In eenvoudige taal laat zij u kennis maken met de basisbegrippen van de kosmosofie.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu